Creatieve DAGBESTEDING 

 Monodie Kunstzinnig

Over mij en Monodie


 

Monodie Kunstzinnig is opgezet door mij, Corrie Smit. Ik ben van huis uit persoonlijke begeleider in de gehandicaptenzorg. Naast persoonlijk begeleider ben ik ook kunstenaar en sinds mei 2017 zijn deze twee samen gevoegd in een atelier wat is geopend  in mijn woning. Ik heb een opleiding tot creatief coach  gedaan en hiermee mag en kan ik mensen individueel coachen d.m.v. creatieve processen. In mei 2020 ben ik aangenomen als Wereld Docent in de provincie Friesland. In september 2020 ga ik me verdiepen in de abstracte kunst aan de kunst academie Friesland. Ik ben de trotse eigenaar van een leermethode die ik heb ontwikkelt deze brengt je in stappen naar het doel wat jij wil behalen. De methode heet: Waar zit jou creativiteit?


Deze methode gaat je stap voor stap naar je doel leiden dat je voor ogen hebt. Niet alleen voor het maken van kunst maar ook in het dagelijkse leven kun je dit gebruiken. Als je de stappen doorloopt en herhaald wordt het uiteindelijk een manier van doen die bij jou past en die jezelf hebt gecreëerd. Op deze manier ontwikkel je jezelf naar een ander niveau en leer je de omgeving waarin je leeft en beweegt overzichtelijk te maken voor jezelf zodat er ruimte ontstaat om te groeien en te leren.


 Het atelier is bij mij aan/in huis wat een huiselijke sfeer met zich mee brengt maar toch is ingericht als een plek waar je je kan laten inspireren. Er zijn hier intern korte lijnen naar elkaar toe waardoor er veel mogelijk is, de begeleiding is daardoor intensief, continue en flexibel. Doordat ik mij blijf scholen en bij-scholen zijn de deelnemers in mijn atelier spekkoper, ze krijgen alles mee wat ik heb geleerd en kunnen daar hun eigen voordeel mee doen.

 

 

                            

Mijn Missie is

dat ieder mens het recht heeft om te zijn wie hij werkelijk is en op zijn eigen manier mag meedoen aan het leven. Ik biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. De begeleiding en ondersteuning die ik je geef zijn gericht op ontwikkeling en verbetering van je vaardigheden zowel in je doen als in je denken.


 

 
 


  Wist je dat, als je tekent..

  •  Ontspant je lichaam en geest

  • Ontwikkelt het gevoel van geluk, innerlijke rust en algemeen welzijn

  • Vermindert stress, angst, piekeren, zorgen maken en depressie

  • Activeert je creativiteit

  • Verbeterd je focus

  • Verhoogd het gevoel van eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen

  • Bevordert het gevoel van verbondenheid met jezelf en daardoor ook met anderen

  • Verbeterd je slaap

  • Het is leuk!