Creatieve DAGBESTEDING 

 Monodie Kunstzinnig

 Wie, wat waar en hoe. 

 Dagbesteding

Sessies en workshops

Dagbesteding 

Wie behoren tot de doelgroep

Ik begeleid mensen die niet in de reguliere maatschappij kunnen mee draaien omdat er sprake is van een beperking. Ik ga je helpen om jou je vertrouwen en geloof in jezelf weer terug te geven,  en dit positieve zelfbeeld vast te laten houden door middel van creatieve opdrachten, een luisterend oor en een open hart.

Dit doe ik aan de hand van de hulpvraag die jij hebt. Ik ga je uitdagen om te luisteren naar jezelf en je de tijd en de ruimte geven dit te onderzoeken. Ik werk met een zorgplan wat ik samen met jou maak. Op deze manier wil ik uitzoeken waar je goed in bent en wat je wilt met je leven. Door je opdrachten te geven die je creativiteit aanspreken en wakker maken kom je tot een product waar je verder mee kan. Dit mag je gaan uitbouwen bij mij in het atelier.

De dagbesteding die ik biedt is van een structuur die bekijkt wat je nodig hebt per dag aan begeleiding of aan activiteiten. Dit bespreken we elke dag voordat we beginnen zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan hierover. Er is ruimte voor ontwikkeling, terugblikken, herkauwen en genieten van wat je al hebt bereikt.

Ik weet van mezelf dat ik mijn werk goed heb gedaan als jij met vol enthousiasme praat over je werk en de beleving hiervan.  

Welkom zijn; mensen met een beperking vanaf de leeftijd van 16 jaar die in aanmerking komen voor dagbesteding, die een creatieve uitdaging zoeken en structuur willen in hun dag. 



Ik werk met een zorgplan waarin we neerzetten aan welk doel er wordt gewerkt. Dit zorgplan bespreken we minimaal 1 maal per jaar, maar als de doelen behaald zijn kijken we niet naar de kalender en gaan we verder naar een volgend doel.


De begeleiding wordt afgestemd naar behoefte, we kijken per dag wat er nodig is. Wat kan jezelf en waar heb je hulp bij nodig. Je gaat leren hoe je je eigen idee kan ontwikkelen en ook uitvoeren. Op deze manier leer je op jezelf te vertrouwen en vanuit dat gegeven kan er heel veel. Het eigen initiatief wordt hier gehoord en gestimuleerd.



Ik heb een stappenplan ontwikkelt die je gaat helpen bij het realiseren van je doelen. Je krijgt hier een Art-Journaal waarin je zelf alle ontwikkelingen van jou kan inzetten in elke vorm/stijl of kleur die jij wenst.

Ik ga je leren creëren, ik ga je inspireren, ik ga je laten nadenken over de simpelste dingen en over de moeilijke dingen. Je gaat dan meemaken dat er veel gedaan kan worden vanuit jezelf.

Er is per dag plaats voor drie teamleden, dit is een kleine setting. Dit is een bewuste keuze. Door kleinschalig te zijn en te blijven kan er voldoende aandacht en begeleiding worden gegeven daar waar het nodig is. De dagbesteding is open op donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

 

Als je in de omgeving van Hallum woont dan haal ik je op met de auto en breng je ook weer thuis. Omdat ik mijn mensen zelf haal en breng met eigen vervoer is het erg praktisch om hele dagen dagbesteding af te nemen. Wil je toch graag halve dag of dagen dan kan dit in overleg.

De lunch wordt hier verzorgd, er is van alles voldoende aanwezig. Geen broodtrommel mee!


Ben je benieuwd naar hoe het hier is? Heb je interesse? Dan is er de mogelijkheid om te komen proefdraaien.Ik heb nog plaats op een aantal dagen. Neem gerust contact op.


 

Dit zeilschip heb ik gemaakt voor een opdracht tijdens mijn opleiding. De opdracht luide: teken jezelf als boot of schip. Ik heb hiervoor een achtergrond van nat in nat techniek gebruikt van water en inkt. 

      

 



Deze dame kwam letterlijk uit de verf stappen om mij de rug toe te keren en afscheid te nemen van het oude en vol goede moed de toekomst in te gaan. ik heb hiervoor acryl verf gebruikt en het meeste gedaan met mijn handen.






Dit is wat je kan bereiken met water en inkt, als dit droog is ga je het bewerken met fineliners en andere materialen.

Het heet "Warhoofd".



Groet Corrie.





 




Sessies en workshops.

Workshops

Op locatie wordt er een workshop op maat aangeboden voor werknemers.

Tekst is in aanbouw.